Faqja e Parë | Regjistrim | Hyrje
 
 
 
Shërbimet dhe Suporti për biznesin
Shërbimet dhe Suporti për biznesin
AVAYA Inteligent Communications Serbia
 

Kompania RRC duke prezantuar modelin VAD dhe zhvillimin e saj të vazhdueshëm, ofron një gamë të gjerë shërbimesh dhe ekspertizash. Përveç lëvrimit të produkteve, kompania ofron dhe shërbime aktivizimi të partnerëve, suport për shitje dhe marketing, trajnim dhe çertifikim, konfigurimin e pajisjeve dhe ndërtimin i zgjidhjeve të plotë, si dhe shërbimet financiare.

RRC si Value Added Distributor, ndihmon partnerët dhe furnitorët e saj në kryerjen e një bisnesi fitimprures, avantazheve konkurruese dhe zhvillimin e partneriteteve me klientët e tyre.

 
 
 
 
 
 
 
 
Finansijska podrška Trening centar Tehnička podrška Marketinška podrška 2.6	Logistička podrška