Faqja e Parë | Regjistrim | Hyrje
 
 
Zgjidhje
Zgjidhje

RRC ka mundësi për të ofruar zgjidhjet më të fundit ICT në bashkëpunim me furnitorët kryesore ndërkombëtare. RRC mbulon fushat e mëposhtme:

Infrastrukturë

servers, storage, pajisje fuqie, software

Networking & Telekomunikacionit

switches, routers, wireless, modems, media converters, software menaxhimit, telefonia IP, VoIP gateway, IP video monitorimi, FTTH / FTTB

Siguria

sigurinë e rrjetit, menaxhimin e sigurisë, menaxhimin e sigurte te informacionit/ menaxhimi i të drejtave dhe kontrollin e aksesit

Identifikimi
i të dhënave

kompjutera mobile, barcode skaner, RFID, barcode printer

 
 
Demo laborator
Demo laborator
Demo laborator është një vend ku lindin idetë dhe projektet. Ky është vend unik me mundësinë e krijimit dhe testimin e pothuajse të gjitha zgjidhjeve hardware dhe software.