Faqja e Parë | Regjistrim | Hyrje
 
 
 
Karriera
Karriera

Ekipi RRC është nje ekip energjik dhe miqësore, një ekip i hapur për dialog. Biznesi ynë zhvillohet me shpejtësi dhe kërkon impakt maksimal nga secili prej nesh.

RRC ofron një mundësi të shkëlqyer për të realizuar veten si ekspertë në kompaninë ku njerëzit mbeten vlera kryesore. Ne kemi pozicione për fillestar, si dhe profesionistë, të cilët dëshirojnë te fitojne përvoja të reja.

Nëse ju dëshironi të bëheni pjesë e ekipin tonë, dërgoni CV të info@rrc.com.al, dhe ne do t'ju ofrojmë një punë që i përshtatet nivelit tuaj profesionale me mundësinë e përparimit në karrierë.